Menu


Email: info@ekiptv.eu

Skype : ekiptv

SMART IPTV ( SAMSUNG & LG)

SMART IPTV ( SAMSUNG & LG)

Smart IPTV është një aplikacion modern që e zëvendëson mënyrën e vjetër të shikimit të kanaleve përmes një boxi.
Aplikacioni Smart IPTV instalohet vetëm në Smart TV ( Samsung apo LG ).
Pasi që ta instaloni aplikacionin Smart IPTV Test Version ( 7 Ditë ) pas 7 ditësh duhet të paguani nga ju ,nëse dëshironi e paguani online nëse dëshironi e paguani me anë të abonimit te juaj (abonimi +Cmimi i aplikacionit ne tv tuaj SMART IPTV) të na dërgoni Mac Addressën tuaj që ne ta kemi mundësinë t'ua aktivizojmë kanalet tona që i posedojmë brenda disa minutave.
Mac Addressën tuaj mund të na dërgoni në formë të textit apo nëpërmjet një fotografie.
Për paqartësi apo info më të hollsishme ju lutem që kontaktoni në imellat tone :

Email : info@ekiptv.eu
Skype : ekiptv
Hyni ne SmartIPtv dhe na dergoni MAC adresen ne chat , whatsapp apo ne skype.

Pasi që ta instaloni aplikacionin Smart IPTV Test Version ( 7 Ditë ) pas 7 ditësh duhet të paguani nga ju ,nëse dëshironi e paguani online nëse dëshironi e paguani me anë të abonimit te juaj (abonimi +Cmimi i aplikacionit ne tv tuaj SMART IPTV)

Shikoni Video Si te Instalojm SMART IP TV

-

Pas 7 ditësh aplikacioni juaj (SMART TV IPTV Test) do t'ju mbyllet ju duhet të beni pagesën vetem nje here dhe ky program do ju mbetet pergjithmon ne tv'n e juaj , për të përdorur

Pasi që të beni pagesen ju do të pranoni një e-mail që është konfirmuar pagesa :

Dhe Smart IP TV juaj është Aktive

Nëse ju shfaqet në erkan (no playlist is uploaded four your TV.)ne aplikacionin Smart tv IPTV në tv e juaj atëher ju duhet te dilni nga aplikacioni Smart tv IPTV dhe të hyni prap ne aplikacion .